Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Mötesplatser

Kommunala öppna förskolor

Kommunal öppen förskola är en mötesplats för barn i ålder 0-5 år och deras föräldrar eller annan vuxen. Här har du som föräldrar möjlighet att på ett informellt sätt träffa & samtala med andra föräldrar och vuxna under tiden ditt barn har roligt och leker. Här finns också erfarna pedagoger som du kan rådgöra med om du har behov.

Fristående öppna förskolor

Fristående öppna förskolor är liknande verksamhet men som arrangeras till exempel av Svenska kyrkan. Mötesplatserna är för barn i ålder 0-5 år & deras föräldrar eller annan vuxen. Här har du som föräldrar möjlighet att på ett informellt sätt träffa & samtala med andra föräldrar och vuxna under tiden ditt barn har roligt och leker.

Förälder och barn verksamhet på biblioteken

Stadsbiblioteket erbjuder aktiviteter så som sångstunder, rim och ramsor med för barn och fungerar därmed också som en naturligt mötesplats för föräldrar. På många av biblioteken i Halmstads kommun finns också en separat föräldrahylla med böcker som bland annat handlar om barn och föräldraskap.

Föräldrar Emellan

Föräldrar Emellan vänder sig till alla som är föräldrar, men även till andra som har barn och ungdomar i sin närhet. 

Tanken är att genom samverkan med en rad aktörer i och utanför kommunen erbjuda mötesplatser för föräldrar genom kostnadsfria föreläsningar och workshops. Läs mer häröppnas i nytt fönster