Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Lägerskolan Gården Ön

Halmstads kommuns lägerskola Gården Ön ligger mycket vackert vid Torvsjön, ca 1 mil öster om Halmstad. Lägerskolan har funnits sedan 1985 och tar emot barn/elever och pedagoger inom skolans 1-16 års verksamhet, det vill säga grundskolor och förskolor eller liknande verksamhet.

Övernattningar och dagsbesök är kostnadsfria för barn- och Ungdomsförvaltningens 1-16 års verksamhet, det vill säga grundskolor och förskolor eller liknande verksamhet.

Jobbar du i en annan förvaltning eller i en annan kommun? Är du ledare i annan verksamhet för Halmstad kommuns barn- och ungdomar 1-16 år? Har du frågor om Lägerskolan Gården Ön eller Naturskolans verksamhet? Kontakta oss!

Lägerskolan är en inspirerande miljö där rika möjligheter till lek och lärande ges. Här finns 32 sängplatser, kök, toaletter och en stor matsal.

Naturskolan deltar gärna i planeringen och genomförandet av lägerskolevistelsen. Kontakta oss om ni är intresserade av pedagogisk handledning eller stöd på annat sätt. 

I Lägerskolans omgivning finns bland annat uteklassrum och grillplatser, tältkåta, vandringsleder samt möjlighet att låna kanoter och räddningsbåt.  

Lägerskolan är stängd för övernattningar. För bokning av dagvistelse eller vid frågor, kontakta Naturskolan.

Boka lägerskolan Gården Ön

Boka lägerskolan Gården Önlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Klicka på länken för att komma till bokningssidan. Leta upp Gården Ön/Lägerskolan i objektslistan och gör en bokningsförfrågan genom att klicka på önskat datum i schemat. Läs igenom hyresregeln och fyll i de uppgifter som efterfrågas. Vi återkopplar/bekräftar er bokningsförfrågan snarast.