Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Studiebesök på Räddningstjänsten

Är ni intresserade av att komma på studiebesök på räddningstjänsten?

Vi får många förfrågningar från grupper som vill besöka oss och vi vill gärna ha besök och visa upp verksamheten. Vi har inte möjlighet att ta emot spontana besök. Så är ni intresserade av att besöka oss behöver ni fylla i och skicka in formuläret längst ned på sidan. Vi kontaktar er sedan för att planera studiebesöket eller utbildningen tillsammans.

Ett av räddningstjänsten mål är att verka för ett ökat brandskydd för de riskgrupper som enligt statistik och erfarenhet har visat sig vara de mest utsatta och sårbara i händelse av brand i den egna bostaden. Dessa grupper är till exempel äldre, socialt utsatta och invandrare och vi välkomnar därför speciellt dessa grupper på studiebesök till räddningstjänsten.

Vi ser gärna att ni kombinerar studiebesöket med en brandskyddsutbildning.  Utbildningen i brandskydd syftar till att deltagarna ska få ett ökat riskmedvetande och ett vidgat tänk gällande brandförebyggande åtgärder. Praktiska moment som brand i kläder och hantering av handbrandsläckare ingår också i utbildningen.

Intresseanmälan


Exempelvis skolklass, förening eller annan grupp

Ange hur många personer gruppen består av och som kommer på studiebesök
Kontaktperson och kontaktuppgifter * (obligatorisk)
Kontaktperson och kontaktuppgifter
För att ni ska få ut så mycket som möjligt av besöket på räddningstjänsten kommer vi kontakta er för att planera studiebesöket och utbildningen.

Beskriv om det är något särskilt ni önskar få ut av besöket, det kan till exempel handla om att knyta det till ett tema eller ett behov av lärande och utbildning.
Önskemål om tidpunkt för besöket * (obligatorisk)
Önskemål om tidpunkt för besöket
Skriv ned vilket eller vilka datum som passar er. Tänk på att studiebesöket inte är bokat förrän du fått återkoppling från oss att det funkar.