Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Idrottsanläggningarna förblir stängda

Folkhälsomyndigheten har under dagen (22 december) förtydligat att det, inom ramen för rådande rekommendationer, kan vara möjligt att bedriva utomhusidrott under förutsättning att detta sker på ett sätt som är förenligt med gällande rekommendationer och riktlinjer.

I samma förtydliganden betonas att respektive kommun måste göra bedömningen utifrån de lokala förutsättningarna och den regionala smittspridningssituationen.

De halländska kommunerna är, efter dialog med smittskydd Halland, eniga om att de kommunalt drivna idrottsanläggningarna, såväl inomhus som utomhus, skall förbli stängda med hänvisning till den rådande smittspridningen.

Fortsatt restriktiv linje

Detta beslut utvärderas kontinuerligt utifrån hur pandemiläget förändras och kan komma att omvärderas, om smittläget så medger, inom ramen för den period fram till och med den 24 januari under vilken nuvarande restriktioner gäller.

- Vi håller en fortsatt restriktiv linje då vill vi bidra till att begränsa smittspridningen. Vi utvärderar hela tiden utifrån läget med smittspridning med stöd av regionens smittskydd, säger Anders Thorén, tf chef för teknik- och fastighetsförvaltningen.