Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Kommunens utomhusanläggningar öppnas upp – under förutsättning att de allmänna råden följs

Länets kommuner har i den så kallade Hallandslinjen beslutat sig för att öppna upp de kommunalt drivna utomhusanläggningarna. I Halmstad innebär detta att kommunens konstgräsplaner samt Strömvallens isbana öppnas upp.

Anledningen till öppnandet är främst att aktiviteter främjar folkhälsan och att de negativa effekterna av långvarig stängning behöver vägas mot den smittspridning detta kan innebära.

I Halmstad öppnas de kommunalt drivna konstgräsplanerna utomhus upp för föreningar från och med måndag 18 januari. Strömvallens isbana i Oskarströmlänk till annan webbplats öppnar upp allmänhetens åkning från och med i morgon lördag 16 januari och för föreningar från och med måndag 18 januari.

- Vi är såklart medvetna om det fortsatt allvarliga smittläget. Men vi gör bedömningen i samråd med smittskyddet att vi kan öppna upp under förutsättningen att föreningar och utövare följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna rådlänk till annan webbplats om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19, säger Marie Leandersson förvaltningschef på teknik- och fastighetsförvaltningen.

De kommunalt drivna inomhusanläggningarna kommer fortsatt vara stängt enligt tidigare beslut.