Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Ungdomsinflytande

Som ung i Halmstads kommun har du möjlighet att delta på olika sätt. Du kan delta både genom att komma med dina tankar om de verksamheter som du kommer i kontakt med, till exempel skolan, och det som berör Halmstads kommun i stort.

Så här påverkar du de verksamheter som du kommer i kontakt med: 

Skolan

Du som elev i kommunens skolor kan engagera dig i elevråden. Då kan du påverka situationen på din skola. 

Fritidsgårdar

Du som besökare på kommunens fritidsgårdar kan engagera dig i gårdsråden. Då kan du påverka vad som händer på din fritidsgård.
Här hittar du alla kommunala fritidsgårdar.

Nolltrefem

Du som besöker Nolltrefem kan påverka det som händer i huset på många olika sätt. Du kan vara med i panelen som är husets forum för inflytande. Du kan också engagera dig i det som du tycker är roligt och intressant och genom det driva de frågor du brinner för.
Här kan du läsa mer om Nolltrefem.

Så här påverkar du det som berör Halmstads kommun i stort:

Minifullmäktige

Med jämna mellanrum anordnar Halmstads kommun minifullmäktige för gymnasieelever. Under minifullmäktige får ungdomarna som är med möjligheten att prova hur det är att vara politiker. Vid varje minifullmäktige diskuteras en eller några få frågor som är viktiga och aktuella i Halmstads kommun. Minifullmäktige används också för att ge unga möjligheter att komma med förslag i aktuella frågor som ska beslutas av kommunens politiker.

Utöver dessa forum som vänder sig till dig som ungdom så finns det också andra möjligheter att påverka livet i Halmstads kommun. Dessa påverkansmöjligheter vänder sig till alla kommunens invånare.