Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Vikariera i kommunen

Hos oss kan du söka vikariat inom flera arbetsområden.

Tidsbestämda vikariat kan du hitta via lediga jobb.

 • Vikariera i förskola och grundskola


  Vi söker i första hand dig som har pedagogisk utbildning.Under vissa perioder kan rekryteringsbehovet vara extra stort. Då kan även du som har annan erfarenhet eller utbildning bli aktuell för vikariat hos oss. Fullständig gymnasieutbildning med examen är alltid ett krav.För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt, via länk nedan. Du gör din ansökan i två steg:
  1. Registrera ditt digitala CV
  2. Sök den vikarietjänst som du är intresserad av
  Vi hanterar ansökningarna löpande och de första intervjuerna kommer hållas i början av januariSista ansökningsdag är söndag 31 januari.
 • Vikariera i hemvården


  Att jobba i den kommunala äldreomsorgen innebär att du kan arbeta både inom hemtjänst och äldreboende i så väl de centrala delarna av Halmstad som landsbygd.Bemanningsenheten i hemvårdsförvaltningen ansvarar för nyrekrytering av undersköterskor till den kommunala äldreomsorgen.
 • Vikariera inom socialförvaltningen


  Vill du inte vänta till i sommar med att börja jobba? Då kan du bli timanställd hos oss redan idag.Vi behöver stödassistenter, personliga assistenter och boendestödjare.Du får ett stimulerande jobb med massor av mänsklig kontakt som ger dig erfarenhet för livet. Och viktigast av allt du gör stor skillnad i andra människors liv.Här gör du en spontansökan till socialförvaltningen.Här ser du våra sommarjobb inom socialförvaltningenlänk till annan webbplats.
 • Vikariera inom måltidsservice


  Brinner du för att ge bra service? Vi välkomnar dig till måltidsservice som arbetar aktivt med matglädje. Hos oss finns det möjligheter att utvecklas.Som timanställd får du arbeta i flera kök och skaffa dig bred erfarenhet. Vår verksamhet finns i såväl förskolor, skolor som inom äldreomsorgen. Arbetsuppgifterna är traditionella köksuppgifter som planering, matlagning till disk och städning.Här hittar du lediga jobb inom måltidsservice.
 • Vikariera inom myndighetsenheten


  Att arbeta på myndighetsenheten innebär att man arbetar med myndighetsutövning och socialt arbete enligt Socialtjänstlagen. Vi söker dig som är socionom eller har likvärdig utbildning.Arbetet som biståndshandläggare och avgiftshandläggare är varierande, utmanande och utvecklande. Det som de flesta av våra medarbetare lyfter fram som det bästa med yrket är att de får göra positiv skillnad för de människor de möter i jobbet. Vi erbjuder ett väl förberett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats.Se filmen om hur det är att arbeta som biståndshandläggare hos oss i Halmstads kommun.länk till annan webbplatsVill du veta mer? Kontakta oss på myndighetsenheten via Halmstad Direkt, 035-13 70 00 eller direkt@halmstad.se
 • Vikariera inom FM-service


  Arbetet inom FM-service innebär att man dagligen arbetar för att skapa funktionella och trevliga lokaler för våra kunder som är andra kommunala verksamheter.Vi arbetar med vaktmästeri, fastighetsskötsel, städning och grönyteskötsel.Lediga jobb inom FM-servicelänk till annan webbplats.