Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Vi bygger om halmstad.se

Målet med den nya webbplatsen är att tillgodose besökarnas behov med tydligt fokus på användarvänlighet, servicetänk och tillgänglighet.

Nya halmstad.se lanserades 8 april och kommer fortsätta att utvecklas under våren med bearbetat innehåll och nya funktioner. Det innebär att du som besöker halmstad.se under den här tiden kommer att mötas av webbsidor med olika utseende.

Vi gör vad vi kan för att inte du ska uppleva detta som ett problem. Vi har tagit hand om gamla webbadresser så att inte du ska mötas av brutna länkar. Vi har också noggrant kontrollerat alla länkar mellan webbplatserna så att du kan besöka oss som vanligt.

En webbplats som funkar bra för alla

Ambitionen är att webbplatsen ska vara så tillgänglig som möjligt för så många som möjligt. Den ska fungera lika bra oavsett om du använder mobil, surfplatta eller dator. Den ska också vara anpassad efter de nya tillgänglighetskraven.

Vi har rensat bort de flesta bilder som inte hjälper läsaren att förstå texten. För många besökare kan bilder vara störande och distraherande. Bilder och filmer som kan hjälpa till att förklara krångliga saker finns kvar, men du ska alltid kunna få samma information genom att läsa texten, om du föredrar det.

Uppföljning för fortsatt arbete

Vi kommer att fortsätta följa upp kundbehovet med analysverktyg och undersökningar för att säkerställa hög användarvänlighet. Med den nya webbplatsen hoppas vi på en ökad kundnöjdhet och en bra helhetsupplevelse för besökarna.