Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Anmälan om deltagande i Seniorlunch Halmstad

Har du en restaurang eller matställe och vill vara med och sätta guldkant på vardagen för Halmstads seniorer (65 år och äldre) med ett luncherbjudande? Skicka då in en anmälan via formuläret nedan.

Krögare som deltar i denna samverkan väljer själva hur ni vill rabattera lunchen, till exempel genom seniorpriser på hela eller delar av menyn, seniorrabatt under hela eller delar av dagen eller under särskild veckodag.

Information till seniorer

Information om deltagande restauranger och gällande erbjudanden framgår av en förteckning på kommunens webblats: www.halmstad.se/seniorlunch.

Varje restaurang kommer också få en dekal om att "här erbjuds seniorlunch". Den ska sättas upp vid entrén eller annan lämplig väl synlig plats. Hemvårdsförvaltningen kommer också, i slutet av mars samt i september 2020, att göra ett utskick till alla sina kunder med en lista över alla medverkande restauranger som är anslutna vid tillfället.

Önskar ni göra ändringar av ert erbjudande, eller ej längre delta i samverkan, ska detta meddelas Halmstads kommun tre (3) månader i förväg. Kommunen kompenserar ej krögare ekonomiskt i något hänseende. Genom att fylla i nedanstående anmälan bekräftar ni att ni tagit del av ovanstående information. Uppgifterna i nedanstående anmälan kommer att utgöra den information om restaurangen som publiceras på kommunens webbplats.

Samverkan gäller from 15 december 2019 till och med den 31 december 2022.
Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter