Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Frivilligt arbete

I Halmstad är många aktiva i frivilligt arbete, både inom kommunens verksamheter och inom föreningar. Det frivilliga arbetet kommer alltid att behövas och din insats ger mycket för dem du träffar. Dessutom är det ett bra sätt att träffa nya människor och få nya vänner.

Vill du arbeta frivilligt?

Om du vill arbeta frivilligt inom Halmstads kommuns verksamheter kan du vända dig till Alla Hjärtans Hus så hjälper vi dig att hitta passande verksamheter där du kan göra en insats. Du kan vara frivillig inom t.ex café, program för mötesplatser, värdskap, receptionen etc.

Grunden för frivilligt arbete är att det är oavlönat men i samband med ett frivilligt uppdrag kan resor till och från ersättas. Under uppdraget är du som frivillig inkluderad av ett försäkringsskydd. 

Frivilligsamordnaren

Kommunen har som mål att aktivt främja och stödja ideella organisationer/föreningar som utför frivilliginsatser inom de kommunala verksamheterna.

Frivilligsamordnaren har till uppgift att vara den som stödjer och
underlättar frivilligarbetet. För att komma i kontakt med frivilligsamordnaren hör av dig till Halmstad direkt. Kontaktuppgifterna till Halmstad direkt finns under "Kontakta kommunen" här ovan.