Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Individsamverkansteamet Halmstad/Hylte

Individsamverkansteamet hjälper dig att komma vidare på din väg mot arbete, sysselsättning och studier.

Teamet arbetar i samverkan med olika myndigheter. Medarbetarna har en bred kompetens och stor erfarenhet och arbetar tillsammans över myndighetsgränserna.

Medarbetarna består av koordinator och handledare samt representanter från kommunen, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och Region Halland.

Teamet arbetar med att skapa förutsättningar för långsiktiga lösningar. Du hjälper till att planera och samordna insatser efter dina behov och mål.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att nå dina mål, används en väl beprövad metod: Supported employment, modellen handlar om att motivera och engagera dig utifrån din egen vilja till förändring och till ditt stöd har du ett team bestående av handledare och myndighetsrepresentanter. Handledaren erbjuder dig ett kontinuerligt stöd så länge som behovet finns.

Individsamverkansteamet är till för dig som:

  • är 18-64 år och bor i Halmstads eller Hylte kommun.
  • Är i behov av samordnade rehabiliteringsinsatser från flera av de samverkande myndigheterna. Du står idag långt från arbetsmarknaden, men är intresserad av att hitta andra möjliga alternativ till sysselsättning.
  • Har en vilja till förändring.
  • Är motiverad att nå studier, arbete eller stå till arbetsmarknadens förfogande.

Är du intresserad?

Ring kommunen, 035-13 70 00 och be att bli kopplad till Individsamverkansteamet, eller be någon utav dina ordinarie handläggare inom de samverkande organisationerna att skicka in en skriftlig remiss.