Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Jobba med konst – timanställning

Tycker du att konst är viktigt? Vill du inspirera, samtala och förmedla tankar kring konst? Då söker vi dig!

Enhet konst på kulturförvaltningen har ett uppdrag att arbeta med konsten i Halmstads kommun. Vi bedriver utställningsverksamhet på Mjellby konstmuseum och Halmstads konsthalllänk till annan webbplats samt arbetar med stadens offentliga konst. Vi tror att konsten är en viktig kraft i vårt samhälle och arbetar med ett normkritiskt perspektiv i våra verksamheter.

Timanställd som guide och i reception

Till vårt team söker vi nu en ny medarbetare i form av timanställd guide/receptionspersonal. Arbetet innefattar guidningar av både utställningar och offentlig konst samt receptionsarbete, främst helger och storhelger, men även vardagar under sommarperioden. Det är önskvärt att du kan hålla visningar på engelska. Skolvisningar och kreativa verkstäder för alla åldersgrupper ingår under vår- och höstterminen samt lovperioder.

Du ska ha utbildning inom konstvetenskap eller motsvarande och gärna erfarenhet av att guida eller tala inför publik. Värdskap och bemötande utgör en stor och central del av jobbet.  

Ansökan

För ansökan och frågor kontakta enhetschef Karolina Peterson 0727-15 72 23 eller karolina.peterson@halmstad.se  Ansökningar tas emot löpande!