Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Nu släpps biljetterna till melodifestivalen 2016

Torsdagen den 29 oktober klockan 09.00. är det biljettsläpp för melodifestivalens samtliga delfinaler. Biljetterna säljs på Halmstads Turistbyrå och på www.ticnet.selänk till annan webbplats och allt tyder på att biljetterna till Andra chansen i Halmstad kommer att vara populära.

Halmstad är den enda nya värdstaden i 2016 års melodifestival. Glädjen var stor hos många när det blev klart att Andra chansen kommer till Halmstad Arena 5 mars. Melodifestivalen är inte bara efterlängtad i Halmstad, det är även en av Sveriges populäraste och mest eftertraktade musikfester. Det blir en fest för både halmstadbor och tillresta besökare.

– Vi arbetar just nu för att skapa en härlig vinterfestivalperiod där vi hoppas få med så många som möjligt på ”mellotåget”. Det ska finnas något för alla, även om man inte tillhör någon av de lyckliga som lyckas få tag på biljetter, säger Ann Johansson, chef Halmstad Convention Bureau på Destination Halmstad AB.

Tre chanser att se Andra chansen

I Halmstad Arena blir det genrep på fredagen och matinéföreställning följt av den direktsända Andra chansen på lördagen. Alltså finns det tre möjligheter att få se en sprakande musikshow. Halmstad kommer att präglas av festivalen under hela veckan – och det under en period som vanligtvis inte innebär så mycket liv och rörelse i staden.

– Intresset för evenemanget är stort och vi har fått enormt många frågor inför biljettsläppet. Redan nu verkar många aktörer vilja göra något som anknyter till melodifestivalen i sin egen verksamhet och det välkomnar vi verkligen, säger Ann Johansson.

Halmstad är en av sex värdstäder och turordningen för musikfesten är Göteborg, Malmö, Norrköping, Gävle, Halmstad och Stockholm.

Biljetterna

  • Släpps den 29 oktober klockan 09.00.
  • Pris: från 235 till 895 kr.
  • Säljs på: Halmstads Turistbyrå och www.ticnet.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
    (OBS: ej på Halmstad Arena)
  • Max 6 biljetter/kund till Andra chansen och finalen.