Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Hyresgäster Kulturhuset Najaden

På Kulturhuset Najaden finns såväl fasta hyresgäster som sådana som väljer att hyra in sig lite mer sporadiskt. Det går bra att kontakta respektive förening för mer information.

Fasta hyresgäster med utökat uppdrag

De hyresgäster som fått fasta hyresavtal har ett utökat uppdrag från kulturnämnden. I det ingår att de ska vara en resurs för huset i stort men också kulturpolitiskt för hela kommunen.

  • Isildurs Banelänk till annan webbplats är en musikgrupp. De bidrar bland annat med en internationell plattform samt är en konstnärlig, pedagogisk och teknisk resurs. 
  • Konstnärernas kollektivverkstadlänk till annan webbplats (KKV) har ändamålsenliga lokaler för konstnärligt arbete. Föreningen har bland annat i uppdrag av kulturnämnden att vara ett resurscentrum för konstproduktion. Föreningen driver Galleri Najaden.

Andra hyresgäster

  • Konserthusgruppenlänk till annan webbplats är en arrangörsförening vars konserter och verksamhet är förlagda till Kulturhuset Najaden.   
  • Salsa Carambalänk till annan webbplats är en dansförening med kursverksamhet i lokalerna.
  • Skuggspel är en folkmusikgrupp som repeterar på Najaden.
  • Studieförbunden ABFlänk till annan webbplats och Studiefrämjandetlänk till annan webbplats förlägger en del studiecirklar till huset.