Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Arrangörsgrupper för unga

Som ung har du möjlighet att vara med och arrangera större evenemang och bli en del av olika projekt och arrangemang inom områden som intresserar dig. För det är kanske inte alltid som en vill stå i rampljuset i projekt eller evenemang men gärna jobba med dem, i kulisserna.

Det arrangeras årligt återkommande evenemang inom film, dans, konst m.m. och det finns alltid unga arrangörsgrupper att gå med i. Vill du arrangera något själv? Ta då en titt på Ung i Halmstads stöd Idépeng.

Arrangemang du kan vara med och engagera dig kring

PLAY Kortfilmsfestival

Den årliga kortfilmsfestivalen PLAY är ett forum för filmare och filmintresserade med visningar av kortfilmsbidrag från unga halländska filmare. PLAY är en regional uttagning till Novemberfestivalen i Trollhättan.

Kontakt: PLAY Kortfilmsfestival

Dansens dag

Dansens dag är en internationell dansdag där det varje år arrangeras en dansföreställning där alla mellan 12-25 år kan delta med en egen koreografi. Det går att dansa solo eller i grupp.

UKM – Ung Kultur Möts

Är du mellan 13-20 år, spelar du piano eller kan du jonglera med facklor och stå på händer samtidigt? Längtar din rock ut ur garaget? Ligger det dikter i din skrivbordslåda som väntar på publik? Har du skapat nya Mona Lisa? Skapar du morgondagens kultur? Älskar du att få vara med där det finns andra som du? OM du svarat JA på något av detta, då är UKM din grej!