Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Mediastudios

Nolltrefem har förstås ett medielabb som fungerar som en extra resurs till dig som behöver tillgång till teknik för att kunna genomföra dina projekt! Du kan även lära dig mer om hur en foto/filmstudio samt foto/filmredigering fungerar.

Tillång till lokalerna är helt gratis och bygger mycket på eget ansvarstagande. Film och fotostudion är endast bokningsbar för dig som är mellan 12-25 år.

Foto

Är du intresserad av fotografering eller vill du lära dig att ta bra fotografier? I medielabbet finns en fotostudio med olika fonder, systemkamera, blixtar och en hel del annat!

Som artist eller band kan du göra snygga pr-fotografier. Kanske vill du göra en egen utställning? I medielabbet har du alla möjligheter. Och självklart kan du fixa till bilderna efteråt.

Se hur fotostudion ser utlänk till annan webbplats
Boka fotostudion

Film

Medielabbet har en filmkamera med tillhörande utrustning. I foto/filmstudion finns en greenscreen som du kan utnyttja för att göra olika effekter. Har du planer på att göra en kortfilm eller dokumentär? Kom till Nolltrefems reception och anmäl ditt intresse. Du har väl uppmärksammat kortfilmsfestivalen PLAY?

Se hur filmstudion ser utlänk till annan webbplats
Boka filmstudion

Redigera

​Medielabbet tillhandahåller även tre datorer (två PC och en Mac) med hela Adobes Creative Suite – bland annat Photoshop, In Design, Premiere Pro och After effects. Givetvis ständigt uppdaterade med senaste versionerna.