Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Teknik- och entreprenörsskolan KomTek

KomTeks fritidsaktiviteter är inställda. Vi återkommer med information angående vårens kurser.

Med anledning av Folkhälsomyndighetens beslut om lokala allmänna rådlänk till annan webbplats i Halland är Komteks fritidsaktiviteter inställda.

Film för beslutsfattare

Film för barn och föräldrar

KomTek är en teknik- och entreprenörsskola. Skolan ska väcka intresse för teknik och entreprenörskap i samhället, med fokus på barn och ungdomar.

Allt ska röra sig, lysa eller låta. Många är de produkter och koncept som vi har tagit fram tillsammans med alla fantastiska Halmstadbarn, ungdomar, och lärare ute på skolorna. Tusentals kreativa möten varje år fortsätter att inspirera oss.

Nationellt organiseras KomTek som en ideell förening.
I KomTeks uppdrag ingår att arbeta med mångfald och jämställdhet och detta gäller såväl medarbetare och personalfrågor som deltagare och kursverksamhet.

Ha kul! Gör fel! - våra ledord


Skolverksamheten

Fokus ligger på fortbildning för pedagoger i förskola och grundskola inom områden som mekanik, elektronik, CAD, 3D, programmering med mera. KomTek tillhandahåller även färdiga lådor med material, coachning och dialog kring hur man kan jobba med teknikämnet samt ett nätverk av teknikföretag för till exempel studiebesök och projekt. Allt har självklart en koppling till läroplanen.

KomTek arbetar utöver detta med gymnasieskolans elever när det gäller projektarbeten och Ung Företagsamhet.

Fritidsverksamheten

KomTek har fritidsverksamhet inom ett brett teknikområde för barn och ungdomar. Här kan du gå kurser på kvällar och helger eller delta i mer öppen verksamhet som makerspace/fritidsgård med teknikinriktning. Programmering, svetsning, mekanik, elektronik, CAD/3D är lite av det som finns på vårt smörgåsbord.

Fritidsverksamheten omfattar även aktiviteter på loven.